USD EUR
45,87 41,32
Відбудеться громадське обговорення ліквідації закладів загальної середньої освіти

Відбудеться громадське обговорення ліквідації закладів загальної середньої освіти

317

Мета обговорення: врахування думки жителів Чуднівської громади щодо ліквідації закладів загальної середньої освіти на території громади та обговорення відповідних проєктів рішень сесії Чуднівської міської ради.

Проаналізувавши перспективну мережу, матеріально-технічну базу, розмір бюджетних коштів на утримання закладів, виносимо на громадське обговорення питання:

Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з продовженням введеного на території України воєнного стану, в зв’язку з російською агресією та відповідно до Указу Президента України №64/2022  від 24 лютого 2022 р., затвердженого Законом України “Про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні”, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи і контактної інформації заявника за адресою: 

13200 Житомирська область, Житомирський район, місто Чуднів, вулиця Соборна, будинок 1, відділ освіти Чуднівської міської ради та на електронну адресу: chudniv_m.osvita_@ukr.net. 

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються.

Терміни проведення громадського обговорення: травень 2024 року по травень 2025 року.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – КРИВОЦЮК Володимир Євгенович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 01 червня 2025 року відділ освіти Чуднівської міської ради узагальнює висловлені в ході проведення громадського обговорення зауваження та пропозиції і оприлюднює їх на сайті Чуднівської міської ради.

Запрошуємо усіх мешканців громади взяти участь в обговоренні проектів рішень, що виноситимуться на розгляд сесії Чуднівської міської ради.