USD EUR
42,92 39,53
Чуднівщина: на 7 років ув’язнили чоловіка за смертельні побої

Чуднівщина: на 7 років ув’язнили чоловіка за смертельні побої

523

За публічного обвинувачення прокурорами Чуднівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Вироком суду йому призначене покарання у виді 7 років позбавлення волі, повідомляє прокуратура Житомирської області.

Прокурори у суді довели, що тяжкий злочин у лютому цього року скоїв 29-річний житель Чуднова.

Парадоксальним у цій трагічній події є те, що потерпілий та обвинувачений не лише проживали по сусідству, а й приятелювали, часто допомагали один одному по господарству. Тому коли потерпілий, будучи у сильному алкогольному сп’янінні, не зміг самостійно дістатися додому з центру селища, парубок вирішив йому допомогти.

Однак, коли привів п’яного сусіда на його подвір’я, той навідріз відмовився заходити до хати, натомість почав ображати та нецензурно лаятися. Це розлютило обвинуваченого, і він почав гамселити сусіда кулаками, заподіявши йому численних побоїв, від яких 42-річний чоловік помер.

На суді фігурант справи визнав свою вину у скоєному. А суд дійшов висновку, що покарання має бути співмірним з тяжкістю скоєного злочину та ув’язнив особу на реальний термін.