USD EUR
45,25 41,49
Чуднів: розробка Стратегії розвитку

Чуднів: розробка Стратегії розвитку

282

7 вересня у Чуднівській міській раді відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чуднівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2025 роки. Розробка Стратегії розвитку відбувається за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та за участі ГО «Ендшпіль».

У ході роботи присутні мали змогу ознайомитися з проєктом соціально-економічного профілю громади, з результатами опитування мешканців громади та представників бізнесу, опрацювали сильні і слабкі сторони громади.

Соціально-економічний профіль Чуднівської громади, включає детальний аналіз усіх сфер життєдіяльності громади і буде додатком до Стратегії розвитку, яку планується розробити і затвердити до 1 березня 2024. Опитування жителів громади і представників бізнесу, що проводилось впродовж останнього місяця, дозволяє оцінити зріз думок мешканців та визначити пріоритетні питання, які слід враховувати при розробці Стратегії.

Окрім аналітичної роботи, учасники робочої групи разом з експертом Юрієм Вдовенком долучилися до проведення SWOT-аналізу громади, аналізували її сильні та слабкі сторони, виявляли можливості та загрози розвитку у галузі економіки, соціальної сфери, екології, транспортної інфраструктури та ЖКГ. У ході жвавих дискусій учасникам вдалося систематизувати свої напрацювання, які стануть основою для подальших кроків розробки Стратегії.