USD EUR
42,92 39,84
Чуднів: координація роботи в національно-патріотичному вихованні

Чуднів: координація роботи в національно-патріотичному вихованні

347

Відбулось засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Про це повідомляють в Чуднівській міській раді.

Крім членів координаційної ради у засіданні взяли участь секретар міської ради Олена Яременко, керуюча справами Галина Вербельчук, завідувач сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та охорони праці Олександр Акуліч, командир батальйону військової частини А-1979 Василь Красовський.

Під час засідання заступник голови координаційної ради, начальник відділу культури, молоді та спорту Людмила Кучмій доповіла про проведену роботу національно-патріотичного виховання у громаді за І півріччя 2022 року.

У ході зустрічі члени ради розглянули та ухвалили проєкт Плану заходів з реалізації молодіжної політики та активізації роботи щодо національно-патріотичного виховання на друге півріччя 2022 року.

Присутні відмітили, що головним у роботі ради є результативність запланованих та проведених заходів, як закладами освіти, так і культури.

Сподіваємось на продуктивну працю та максимальне долучення усіх членів координаційної ради задля кращого результату, адже національно-патріотичне виховання є основою у системі виховної роботи при  формуванні свідомого громадянина України і є особливо важливим в умовах сьогодення.