USD EUR
45,05 41,49
У Тютюнниках відбулися громадські слухання: планували розміщення зерноприймального пункту

У Тютюнниках відбулися громадські слухання: планували розміщення зерноприймального пункту

253

20 червня 2024 року у селі Тютюники відбулися громадські слухання. Обговорювали  інтереси громади під час розроблення проекту детального плану території земельної ділянки по вул. Вакуленчука, 1 в с. Малі Коровинці Житомирської області. Ділянку планують використовувати для розміщення будівель та споруд зерноприймального пункту. Про це повідомили у Чуднівській міській раді. 

На громадських слуханнях були присутні посадові особи Чуднівської міської ради, представник користувача земельної ділянки та розробника проекту детального плану території, представники громадськості.

Повідомлення про початок процедури громадського обговорення було надруковано в газеті «Життя Чуднівщини» від 17.05.2024 року № 20 (10204).

За час відведений для прийняття пропозицій від громадськості, а саме з 21 травня 2024 року по 20 червня 2024 року пропозицій та зауважень не надходило.

Було вирішено схвалити представлені матеріали детального плану території та рекомендувати до затвердження на сесії Чуднівської міської ради.Протокол – за посиланням.