USD EUR
45,87 41,32
За придбання РЕБ для 58-ї бригади підрозділ передав грамоту учасникам збору

За придбання РЕБ для 58-ї бригади підрозділ передав грамоту учасникам збору

259

На сторінках газети був оголошений збір для 58-ї бригади, де служить чимало наших чуднівчан. Військовим був потрібен  засіб радіоелектронної боротьби (РЕБ). Про це повідомили у Чуднівській міській раді. 

Збір тривав кілька тижнів, необхідну суму зібрано. Дякуємо кожному, хто брав участь у зборі коштів, за кожну гривню, кожен донат. Вдячні всім, хто не пройшов повз. 

Днями редакція газети отримала грамоту від командира військової частини А4459, підполковника В.Марчука, в якій висловлюють слова щирої вдячності за співпрацю та сприяння обороноздатності Збройних сил України у період російської агресії. 

“Особливо хочеться відмітити наше патріотичне молоде покоління та колективи педагогів і працівників КЗ «Чуднівський ліцей», сім’ю Данілових, кожного пенсіонера, адже їх вклад неоцінений. Кожна гривня – це врятоване життя. Це – грамота кожному читачеві газети «Життя Чуднівщини», а слова вдячності від військових лише додають впевненості, що наша допомога стала в нагоді та є важливою”, – йдеться в повідомленні.