USD EUR
42,92 39,84
У Житомирському районі майже 180 «Пунктів незламності»

У Житомирському районі майже 180 «Пунктів незламності»

301

Станом на середину грудня у Житомирському районі розгорнуто майже 180 «Пунктів незламності» – місць безпеки, стабільності та тепла. Їх облаштування знаходиться під постійним контролем Житомирської РВА.

Перебуваючи з робочою поїздкою в Чуднівській територіальній громаді, начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич спільно з селищним головою Віталієм Войтком перевірив два таких пункти.

Обов’язковою вимогою для цих локацій є оснащення їх електро- і теплогенеруючим обладнанням, запасами паливно-мастильних матеріалів для роботи генераторів, запасами технічної та питної води, продуктами, медикаментами тощо.

В цілому керівник району дав позитивну оцінку укомплектації цих «Пунктів незламності», де передбачено достатню кількість місць для тимчасового перебування людей, ігрові куточки для дітей, забезпечення підживленням для гаджетів. За кожним таким об’єктом закріплена відповідальна особа.

«Люди мають відчувати свою захищеність і безпеку. Для того і відкрилися такі пункти на випадок критичної ситуації нашої енергосистеми, спричиненої ворожими атаками. Робота з їх облаштування й удосконалення триває», – зазначив Олександр Хомич.