USD EUR
42,92 39,53
Річниця загибелі воїна Ярослава Гаврилюка

Річниця загибелі воїна Ярослава Гаврилюка

520

16 березня, минає рік з дня загибелі у російсько-українській війні військовослужбовця, уродженця села Княжин Ярослава Гаврилюка, який служив за контрактом у м. Кам’янець-Подільський, з  25.02.2022р. був призваний на посаду санітара операційно-перев’язочного відділення медичної роти військової частини А0281. Повідомили в Чуднівській міській раді.

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, внаслідок військових бойових дій від вибухів та осколків загинув Ярослав Гаврилюк 16 березня 2022 року в районі с. Кам’янка Ізюмського району Харківської області.

Указом Президента України №320/2022 від 07.05.2022 “за самовіддане служіння Українському народові, особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України”, Ярослав Гаврилюк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Мешканці громади вкотре висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Ярослав назавжди залишиться в серці кожного з нас як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.