USD EUR
42,74 39,37
Проєкт «Говерла» у Чуднівській громаді

Проєкт «Говерла» у Чуднівській громаді

336

Чуднівська міська рада подала заявку на участь у в конкурсному відборі проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування», повідомляють в міській раді.

Серед 187 громад  чотирьох областей України, у тому числі і Житомирської області, відібрали лише 40 громад. Чуднівська громада стала однією з 10 громад-кандидаток Житомирської області.

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») підтримує Уряд України у втіленні реформи децентралізації. Проєкт сприятиме прийняттю законодавства в сфері місцевого самоврядування, зміцненню спроможності органів місцевого самоврядування та активізації залучення громадськості на всіх рівнях.

Завдяки участі у Проєкті наша громада-партнер отримає підтримку для зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізації залучення громадськості на всіх рівнях. Зокрема, організації громадянського суспільства зможуть взяти участь у конкурсах на отримання грантів.  Також надаватиметься консультативна та методологічна допомога. 

27 липня відбулася перша онлайн-зустріч з представниками Проєкту, у якій взяла участь Чуднівська міська рада. Вже невдовзі буде підписано Меморандум про співпрацю та реєстрація громади в якості рецепієнта Проєкту.

Міська рада щиро дякує працівникам, які долучились до написання заявки та  фахівцям Проєкту “Говерла” за віру в нас та підтримку.