USD EUR
42,92 40,00
Поліція допомогла знайти чуднівчанина, зв'язок з яким втратили рідні

Поліція допомогла знайти чуднівчанина, зв’язок з яким втратили рідні

693

Оперативники розшукового відділу Управління карного розшуку ГУНП встановили місце перебування 7 цивільних осіб, з якими рідні втратили зв’язок за тих чи інших обставин з 24 лютого 2022 року. Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області на Фейсбук-сторінці.

Так, з 24 лютого до поліції звернулись 7 жителів області із заявами про втрату зв’язку з рідними через ведення бойових дій на територіях їх можливого перебування.

46-річний житель Чуднівського району за кілька днів до початку війни поїхав на роботу у Бучанську громаду Київщини. Згодом зв’язок з ним у рідних зник і вони звернулись до поліції за допомогою. Оперативники знайшли чоловіка, нині він повернувся вже додому.

Наприклад, 27-річного жителя Гостомеля рідні розшукували з моменту захоплення міста рашистами. Нині поліцейські вже встановили, що чоловіка ординці силоміць вивезли на територію Білорусі, де утримували незаконно у полоні. Завдяки спільним зусиллям рідних та оперативників вдалося не лише встановити його місце перебування, а й передати чоловікові документи для втечі та перетину кордону з Польщею.

Також встановлено місце перебування 12 осіб, підозрюваних або обвинувачених у кримінальних діяннях.

Окрім того, оперативники розшукового відділу УКР ГУНП ідентифікували тіла 6 загиблих у результаті воєнних злочинів агресора.

Шановні громадяни! Якщо ви втратили зв’язок з рідними, які проживали чи перебували на території бойових дій, звертайтеся до поліції.