USD EUR
42,92 40,00
Інтегрована підтримка в Чуднівській громаді

Інтегрована підтримка в Чуднівській громаді

362

З травня 2022 року у Житомирській області реалізується проект «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди» в рамках укладеного меморандуму про співпрацю між Житомирським обласним центром соціальних служб та Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я». Про це повідомляють в Центрі надання соціальних послуг Чуднівської міської ради.

Даний проект реалізується Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці та за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Міністерства соціальної політики України.

Основним завданням діяльності мобільних команд є надання соціально-психологічної підтримки, правової та медичної допомоги, сприяння у забезпеченні харчуванням, тимчасовим житлом сім’ям та дітям, які постраждали від війни, отримання швидкої оцінки потреб та пере направлення до відповідних служб соціального захисту населення. З метою реалізації завдань до складу мобільної команди входять: фахівець із соціальної роботи, психолог, юрист, медичний працівник, водій. В Житомирській області створено 4 мультидисциплінарні мобільні команди. Одна з таких мульдисциплінарних команд локалізована на базі Центру соціальних служб Любарської селищної ради. За географічним розміщенням роботою мобільної команди охоплюються громади Житомирського та Новоград-Волинського  районів.

21-22 липня 2022 року мобільна мультидисциплінарна команда працювала з внутрішньо переміщеними особами на території нашої громади : Красносільський та Красногірський  старостинські округи,  а також на базі Центру надання соціальних послуг Чуднівської міської ради. Охоплено послугами  40 осіб.

Усі присутні учасники заходу отримали друковану продукцію, домашні аптечки першої медичної допомоги а також канцелярське приладдя та іграшки для дітей.