USD EUR
42,92 39,84
Громада Чуднова відправила допомогу на Харківщину

Громада Чуднова відправила допомогу на Харківщину

350

Жителі с. Мартове, що на Харківщині, отримали гуманітарну допомогу з Чуднівщини. Про це написала тамтешня жителька Тетяна Костоглодова на сторінці фейсбук. Жінка оголосила односельцям про можливість отримати продукти, взуття, одяг, іграшки. Водночас, вона опублікувала подяку Чуднівській громаді від членів тамтешньої громади.

З подякою за зібраний і відправлений вантаж звернувся і голова Чуднівської територіальної громади Віталій Войтко.

«Дорогі друзі, у цей непростий час, незважаючи на війну, наша Чуднівська громада, кожен її житель намагається допомогти Збройним силам України, постраждалим жителям звільнених територій, внутрішньо переміщеним громадянам, незахищеним верствам населення.

У минуло п’ятницю зібраний нашими мешканцями гуманітарний вантаж був доставлений у одну з громад Харківщини. Сподіваємось, що наша допомога стане в нагоді жителям громади!

Дякую усім, хто долучився до формування гуманітарного вантажу, військовослужбовцям за оперативну доставку до місця призначення. Нехай мир і спокій панує у нашій державі після швидкої Перемоги. Усім нам терпіння, витримки, мудрості і нехай Бог береже ЗСУ, а наші воїни усіх нас».