USD EUR
42,92 39,53
Чуднівські поліцейські розслідують ДТП, в якій травми отримав пасажир автівки

Чуднівські поліцейські розслідують ДТП, в якій травми отримав пасажир автівки

390

Дорожньо-транспортна пригода сталася уночі 4 червня на автодорозі Чуднів – Іванопіль, у с. Бейзимівці Вільшанської громади. Повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, близько 01:00 водій автомобіля «Volkswagen Golf», 22-річний житель смт Іванополя, рухаючись у напрямку м. Чуднова, не впорався з керуванням та здійснив виїзд за межі проїзної частини, де автомобіль перекинувся.

У результаті ДТП пасажир автомобіля, 23-річний житель Краснопільської громади, отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення причин та обставин події.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.