USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: 75 тис грн зібрали на машину і квадрокоптер

Чуднівщина: 75 тис грн зібрали на машину і квадрокоптер

388

Працівники Чуднівської міськради, клубу, бібліотеки і спортшколи віддали чатину зарплати на допомогу ЗСУ. Про це інформує Чуднівська міська рада на офіційній сторінці у фейсбук.

Працівниками міської ради було зібрано та передано біля 50 тис.грн. власних коштів для придбання автомобіля для військових. Кожен з них віддав частину коштів із заробітної плати на придбання даної автівки.

Зібравши свій дводенний заробіток, і клубні працівники, бібліотекарі та тренери – викладачі ДЮСШ Чуднівської міської ради у розмірі 25 тис. грн. передали на придбання квадрокоптера для потреб ЗСУ.

Воїнам відправили медикаменти, які з приходом холодів вкрай необхідні для наших хлопців на передовій, продукти харчування, автомобільні шини для транспортних засобів, які задіяні у військових діях та інші спецзасоби, яких потребували захисники.

Зауважимо, що у підтримці військових, які захищають нашу державу, максимально сприяє влада міської територіальної громади і вважає це безпосереднім обов’язком.

Працівники Чуднівської міської ради намагаються регулярно підтримувати військові підрозділи, які станом на сьогоднішній день дислокуються на лінії фронту, а також відправляють гуманітарні вантажі для міст, які постраждали від ворожих обстрілів.