USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: 700 пенсіонерів отримали продуктові набори

Чуднівщина: 700 пенсіонерів отримали продуктові набори

409

Представники благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем» зібрали та передали Чуднівській громаді продуктові набори у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен». Благодійники надали допомогу в першу чергу літнім людям (категорія 70+), які проживають наодинці, повідомили в міській раді.

До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 продуктових позицій  для кожного зі 700 жителів нашої громади із цієї вікової категорії, відповідно до даних відділу праці, соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради.

Усього в рамках першої хвилі благодійного проєкту «Важливий кожен» фонди роздадуть 20 000 продуктових наборів для категорії населення віком 70+, що проживає на Житомирщині. Партії допомоги буде передано 55 сільським, селищним та міським радам у Коростенському,  Житомирському, Звягельському та Бердичівському районах.

Для того, щоб мати можливість масштабувати проєкт та допомогти якомога більшій кількості старших мешканців Житомирщини, ініціатори проєкту також оголошують про створення благодійної платформи «Важливий кожен» із закликом до регіонального бізнесу і всіх небайдужих громадян долучатися до збору коштів та товарів для формування більшої кількості продуктових наборів, які будуть передані людям літнього віку.

Цього дня з вітальними словами до присутніх звернулася директорка департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Грищук, яка прибула на захід за дорученням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка.

Аматори Чуднівського міського будинку культури своєю творчістю подарували глядачам позитивні емоції, які теж дуже важливі у цей непростий час.