USD EUR
42,92 39,84
Зимовий турнір з футболу «Різдвяний марафон-2022»

Зимовий турнір з футболу «Різдвяний марафон-2022»

677

Футбольна команда ветеранів «Тетерів» (м. Чуднів) взяла участь у зимовому турнірі «Різдвяний марафон-2022». Команду фінансово підтримав Ігор Ходак, депутат Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Зимовий турнір серед команд ветеранів вже став традиційним на Житомирщині та отримав назву «Різдвяний марафон». Цьогоріч змагання відбувалися на «Спартак-Арені» у місті Житомирі. Змагалися футбольні команди у двох вікових категоріях: 40+ та 50+. У віковій категорії 50+ участь взяли 6 команд: «Полісся» (Житомир), «Авангард» (Новоград-Волинський), «Сокіл» (Житомир), «Тетерів» (Чуднів), ФК «Попільня» та  «Зоря» Романів. Формат матчів – два тайми по 12 хвилин зі зворотніми замінами.

Команда «Тетерів» взяла участь у турнірі завдяки спонсорській підтримці Ігоря Ходака, депутата Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край». Чуднівські футболісти стали срібними призерами. Команда виборола почесне 2-ге місце, поступившись у фіналі команді «Полісся» (Житомир) з мінімальним рахунком 1:0.

Вболівальники та футболісти вдячні Ігорю Ходаку за те, що небайдужий до спорту, відгукнувся на прохання футболістів та допомагає здійснювати пропаганду здорового й активного способу життя.

Зимовий турнір з футболу «Різдвяний марафон-2022»