USD EUR
42,55 39,68

У Чуднові визначили переможця Суперкубку району з футболу

478

1 травня 2019 рокуна стадіоні «Тетерів» міста Чуднів відбувся матч за Суперкубок Чуднівського району.

Про це повідомляє Чуднівська районна федерація футболу.

Зустрічалися чемпіон Чуднівського району 2018 року ФК «Лан» Бабушки (номінальний господар) та минулорічний володар кубка району ФК «Зірка» Дриглів.

Поєдинки між цими суперниками за останні кілька років перетворилися в своєрідне дербі і завжди проходять досить напружено і видовищно. Ось і цього разу обидві команди видали дуже цікавий матч з великою кількістю гольових моментів і блискучою грою обох голкіперів. Гра не була жорстокою, але досить жорсткою, поступатися не хотів ніхто і боротьби не уникав, тому кілька жовтих карток гравці обох команд заробили.

В першому таймі краще виглядали дриглівчани, які володіли територіальною перевагою і дуже гостро атакували. Саме вони й відкрили рахунок в матчі. На 25-й хвилині після швидкої атаки «Зірка» розшматувала захисні порядки «Лану» і нападник Дриглова забивав м’яч вже в порожні ворота. Ще кілька чудових нагод гості змарнували. Натомість, Бабушки чекали свого часу і зуміли на 42-й хвилині зрівняти рахунок. М’яч в роздягальню завжди дуже неприємний.

Другий тайм був безгольовим, але не менш цікавим. Більше володіли м’ячем Бабушки, але гольові моменти виникали біля обох воріт. В середині тайму повинен був забивати нападник «Зірки». Після чудової передачі з флангу він залишився без опіки захисників і вдало спіймав м’яч на льоту, пробивши в протихід воротареві (той лише очима провів політ м’яча), але… М’яч влучив у стійку і вилетів в поле. Також дуже небезпечний момент кількома хвилинами пізніше виник біля воріт Дриглова, коли м’яч після удару нападника влучив чи то в плече, чи то в руку захисника, але арбітр залишив цей епізод поза увагою.

Був ще додатковий час також без голів ну і цукерочка на завершення – одинадцятиметрові удари. Глядачі отримали весь комплекс послуг від учасників поєдинку! А ось тут її Величність Фортуна була на боці господарів, команди «Лан» – 5:3 за одинадцятиметровими і кубок над головою капітана! Сьогодні сильнішими були Бабушки, але сезон лише розпочинається, тому чекаємо не менш цікавих та інтригуючих

Матеріал та фото зі сторінки Чуднівської районної федерації футболу