USD EUR
42,74 39,68
У Чуднові відбувся турнір з міні-футболу – зібрали майже 12 тис для підтримки ЗСУ

У Чуднові відбувся турнір з міні-футболу – зібрали майже 12 тис для підтримки ЗСУ

506

У Чуднові відбувся благодійний турнір з міні-футболу. Спортивну зустріч провели на підтримку ЗСУ. Про це пише сайт Чуднівської міської ради.  

Турнір відбувся на штучному майданчику Чуднівського ліцею.

Участь взяли 6 команд Чуднівської громади:

  • «ЛАН» (с. Бабушки);
  • ФК «Зірка» (с. Дриглів);
  • команда військової частини А-1975;
  • ФК «Дуб» (с. Дубище);
  • ФК «Троща» (с. Троща);
  • ФК «Карпівці» (с. Карпівці).

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників турніру звернулася заступник міського голови Ірина Кухар, яка подякувала усім організаторам турніру, а головне – захисникам України за можливість проведення спортивних змагань такого рівня.

Начальник відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради Людмила Кучмій привітала з 70-річчям ветерана спорту Анатолія Мельника.

Півфінальні та фінальні етапи змагань, як і очікувалося, пройшли напружено та в безкомпромісній боротьбі. Перемогу у турнірі здобула команда «Лан» (с. Бабушки), обігравши у фінальному матчі команду “Дуб” (с. Дубище). Третьою стала команда “Троща” (с. Троща) , перемігши ФК “Зірка” (с. Дриглів).

Під час турніру було зібрано благодійні внески на загальну суму 11775 гривень. Усі зібрані кошти буде направлено на потреби Збройних Сил України. Бо саме завдяки нашій армії ми є вільними людьми і маємо свою державу!