USD EUR
42,92 39,53
Спортсмени з Чуднівщини виступили на міжобласному турнірі з греко-римської боротьби

Спортсмени з Чуднівщини виступили на міжобласному турнірі з греко-римської боротьби

863

У суботу, 12 червня в Андрушівці відбувся міжобласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків.

Змагалися спортсмени 2006-2007, 2008-2009,2010-2012 років народження. Змагання приурочені вшануванню пам’яті воїнів АТО/ООС. На цей представницький турнір були запрошені дитячі команди з Житомирської, Вінницької та Київської областей. Всього було заявлено більше півтори сотні учасників.

Вихованці відділення греко-римської боротьби Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи ( тренери-викладачі Юрій Артемчук та Михайло Тарасюк) на цих змаганнях показали високі результати, відмінну техніку та волю до перемоги.

У старшій віковій групі святкували перемогу над своїми суперниками Артем Якимчук (85кг.) з с. Дреники, Володимир Березюк (48кг.) з с. Будичани та Олександр Ломакін (48кг.) з м. Чуднів. Вольові поєдинки у свої вагових категоріях провели чуднівчани Ілля Короченко та Павло Лапчик. Серед молодших спортсменів відмінно виступили Ярослав Кучмій, Аріф Зейтулаєв, Роман Ярош, Олександр Романець, Акім Гринюк та Максим Приходченко. Їх нагороджено грамотами та медалями відповідних ступенів.

Такі змагання згуртовують дитячі команди, піднімають інтерес до занять спортом, виховують патріотизм і любов до рідного краю.