USD EUR
42,92 39,53
Договір на реконструкцію стадіону в Чуднові за 5,4 млн грн

Договір на реконструкцію стадіону в Чуднові за 5,4 млн грн

2 135

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію стадіону в Чуднові по вулиці Соборній, 1.

Очікувана вартість закупівлі становила 5 млн 743 тис. грн. Джерело фінансування – державний бюджет України. Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2020 року.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 23 березня на ресурсі ProZorro.

Участь у торгах взяло шість фірм: ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” з остаточною ціновою пропозицією у 4 млн 449 тис. 999 грн, ТОВ “Динамо Інвест” з остаточною ціновою пропозицією у 4 млн 450 тис. грн, ДП “Фаворит ОПТ” АТЗТ “Фаворит” з остаточною ціновою пропозицією у 4 млн 552 тис. 549 грн 86 грн, ТОВ “Дитячі та спортивні майданчики” з остаточною ціновою пропозицією у 5 млн 300 тис. грн, ТОВ “Магнум-МВ” з остаточною ціновою пропозицією у 5 млн 422 тис. 152 грн 84 коп. та ТОВ “Міттел” з остаточною ціновою пропозицією у 5 млн 556 тис. 253 грн 66 коп.

Пропозицію ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” відхилили, оскільки у тендерній пропозиції виявили наступні порушення: відсутність додаткової угоди №1 до аналогічного договору; у договорах оренди техніки відсутній екіпаж, при цьому у довідці про працівників відсутні водії, які будуть керувати даними транспортними засобами; об’єми, які учасник передбачив в технічному завданні не відповідають технічному завданню замовника та інше

ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” зареєстроване в Житомирі по вулиці Рильського, 9. Спеціалізується фірма на монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонуванні, статутний капітал – 40 тис. грн. Власниками фірми є Олег Анатолійович Хребтань та Анатолій Давидович Хребтань.

Пропозицію ТОВ “Динамо Інвест” відхилили, оскільки надана учасником довідка про досвід виконання аналогічних видів робіт та копія самого договору не відповідає вимогам тендерної документації, також відсутній порівняльний склад ресурсів кошторисних норм та/або вартості оренди маш./год. орендованої будівельної техніки та інше.

ТОВ “Динамо Інвест” зареєстроване у Львові по вулиці Янева, 10. Спеціалізується фірма на діяльності спортивних клубів, статутний капітал – 50 тис. грн. Власником фірми є Роман Назарович Синявський.

Пропозицію ДП “Фаворит ОПТ” відхилили через наданий учасником лист-відгук Глибочицької сільської ради, який не адресований до департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА та не містить інформацію про суму договору підряду, суму виконаних робіт за виконаним договором, що не відповідає вимогам тендерної документації, також учасником змінено вид та обсяги робіт та інше.

ДП “Фаворит ОПТ” АТЗТ “Фаворит” зареєстроване в Житомирі по вулиці Вітрука, 6. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал фірми – 100 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником компанії є Жанна Розенблат – дружина екснардепа від Житомира Борислава Розенблата.

Пропозицію ТОВ “Дитячі та спортивні майданчики” відхилили через відгук, наданий у форматі “.tiff”, що не відповідає вимогам тендерної документації, відсутнє економічне обгрунтування змін експлуатації будівельних машин і механізмів у вигляді порівняльного складу ресурсів кошторисних норм та інше.

ТОВ “Дитячі та спортивні майданчики” зареєстроване в Києві по проспекту Героїв Сталінграда, 21/38 А. Спеціалізується фірма на будівництві інших споруд, н. в. і. у., статутний капітал – 890 грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Олександр Петрович Руденко.

Пропозиції ТОВ “Магнум-МВ” відхилили, оскільки в технічному завданні передбачено обсяг робіт розмітки поля суцільною лінією 1520 м, а учасник у своїй тендерній пропозиції визначив обсяг робіт 152 м, що не відповідає тендерній документації, також у відомості про обладнання та матеріально-технічні бази, які необхідні для виконання робіт, не зазначено про наявність орендованого обладнання, вказаного у підсумковій відомості ресурсів та необхідних для виконання робіт при будівництві.

ТОВ “МАГНУМ-МВ” зареєстроване в Київській області, село Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, 1-Б. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал фірми – 1 тис. грн. Власником фірми є Михайло Олексійович Вознесенський.

14 травня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ТОВ “Міттел”, оскільки після детального розгляду було виявлено, що тендерна пропозиція даного учасника відповідає вимогам тендерної документації замовника.

ТОВ “Міттел” (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83Д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власником фірми є Євген Вахнін.