USD EUR
42,74 39,84
На Житомирщині презентували партійний осередок партії «Наш Край»

На Житомирщині презентували партійний осередок партії «Наш Край»

1 967

У Романові 12 вересня відбулася презентація партійного осередку партії «Наш Край» Чуднівської, Вільшанської, Миропільської, Романівської, Любарської, Тетерівської та Брусилівської громад.

«Наш край» — це партія, яка у своїй діяльності керується інтересами та правами кожного українця, розуміє, як вирішити місцеві проблеми, та бере на себе персональну і командну відповідальність за розвиток кожного краю.

Претендент на посаду голови Чуднівської громади Віталій Войтко зазначив:

«Я щиро переконаний, що “Наш край” – потужна політична сила, з якою у Житомирщини буде найкраще майбутнє. Це партія, яка переймається проблемами місцевості, бажає та робить життя українців кращим! Команда партії складається з професіоналів, які протягом тривалого часу працюють з людьми та для людей, і я готовий разом з ними йти вперед для перемоги та працювати на благо усіх членів суспільства».

Під час заходу громаді представили претендентів на голови Чуднівської (Войтко Віталій Володимирович) та Вільшанської (Мельник Сергій Аркадійович) громад, 26 кандидатів у депутати Чуднівської міської ради, та 22 кандидати в депутати Вільшанської сільської ради, Житомирської районної ради, Житомирської обласної ради.

Лідер виборчого окружного списку, діючий депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак під час презентації поділився:

«Я продовжую свій шлях в політиці, тому що для мене, як для громадянина, не байдуже майбутнє нашої держави та громади. Реалізувавшись як підприємець, я прагну працювати на благо Житомирщини. Мені добре відомі проблеми людей, і моя мета – зробити все, щоб про них дізналися на різних щаблях влади і сприяти їх вирішенню. Ми об’єднали в команду господарників і професіоналів, щоб дати кожній громаді сталий розвиток, розвинену мережу медичних та освітніх закладів, чисте довкілля, інфраструктуру для активного розвитку підприємництва, надійний захист та комфорт. Саме завдяки розвитку громад ми досягнемо розквіту всієї держави».