USD EUR
42,92 39,53

Ігор Ходак привітав медиків Чуднівщини з професійним святом

552

11 червня 2019 року Чуднів відвідав депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак, який привітав працівників галузі з Днем медичного працівника.

В ранковий час  Ігор Євгенович завітав у Чуднівську ЦРЛ, КНП ЦПМСД та  відділення центру  екстреної медичної допомоги, вітаючи працівників з професійним святом. З нагоди свята депутат  побажав успіхів у роботі, щастя та затишку в родинах, міцного здоров’я, адже це є головним в житті кожної людини.

Крім щирих привітань депутат подарував телевізор для дитячого відділення Чуднівської ЦРЛ, аби дітки, які змушені лікуватися в закладі, могли відволіктися від хвороб, таких неприємних уколів та інгаляцій, і переглядати мультики, а персонал, маючи вільну хвилину, відпочити перед екраном.

Також Ігор Ходак подарував мікрохвильову піч медикам Відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – пункту постійного базування у Чуднівському районі, аби фельдшери та водії швидкої могли поїсти гаряченького, адже часто заклопотані викликами, перекушують на ходу.

А на прохання медиків КНП ЦПМСД Ігор Ходак презентував їм ноутбук для ефективнішої роботи в рамках сучасних медичних реформ, адже нині весь документообіг та й запис до лікарів проходить через електронні системи.

Медики з радістю приймали теплі слова привітань і дякували за такі потрібні подарунки.