USD EUR
42,55 40,00
З Днем Чуднова - вітання від Ігоря Ходака

З Днем Чуднова – вітання від Ігоря Ходака

327

Рідні міста і села мають особливу енергетику, тому намагаємось зберегти, захистити, не допустити руйнацій війни.

Місто Чуднів – затишне і  мальовниче, з прадавньою історією та прагненням до розвитку!

Сьогодні містяни відзначають День Чуднова! Вперше за новою датою – остання субота травня, її обрали спільним рішенням на одній із сесій у 2021 році.

У цей день хочеться  вкотре нагадати про історичну цінність Чуднова, його культові споруди, визначних людей, про маленькі і великі кроки на шляху до вдосконалення, розвитку та модернізації.

Щиро вітаю усіх жителів, бажаю мирного, щасливого життя у своєму рідному місті. Нехай замість сирен, лунає на вулицях веселий сміх і буденний гамір. Прагнемо  бачити Чуднів красивим, ошатним, але головне – цілим і мирним.

За останні 3 місяці ми усвідомили багато життєвих істин і стали цінувати звичні речі, як от: рідні стіни, рідний дім, рідне місто. Щиро бажаю зберегти це відчуття і максимально дбати про добробут у домі, у місті. Завжди пам‘ятати, що комфортним Чуднів стає не завдяки комусь іншому, а лише разом з місцевими жителями.

Я завжди фінансово та організаційно підтримую ініціативи містян щодо покращення інфраструктури. Сьогодні Чуднів у якості подарунка отримав необхідні технічні засоби для покращення системи безпеки.

Крізь усе життя ми зберігаємо спогади з особливих місць. І Чуднів поправу має цінність, як перлина Житомирщини – мальовнича і прекрасна.

З повагою Ігор Ходак, депутат Житомирської обласної ради