USD EUR
42,92 39,84
Президент Володимир Зеленський призначив голову Чуднівської районної державної адміністрації

Президент Володимир Зеленський призначив голову Чуднівської районної державної адміністрації

1 312

Президент Володимир Зеленський 15 листопада призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій.

Відповідне розпорядження 15 листопада опублікували на офіційному сайті президента.

У розпорядженнях зазначено, що головою Чуднівської районної державної адміністрації призначено Хомича Олександра Степановича.



9 жовтня Кабінет міністрів розглянув проєкти указів та розпоряджень президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій, зокрема: голови Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області – Димидюк Людмили Вікторівни, голови Житомирської районної державної адміністрації – Оханського Юрія Миколайовича, голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області – Хомича Олександра Степановича.

Довідково

Хомич Олександр Степанович 25 вересня 2019 року подав декларацію кандидата на посаду голови Чуднівської РДА. Зазначається, що він проживає у Бердичеві, у 2018 році зарплату за основним місцем роботи отримував у ТОВ «Галіївський маслозавод» – 50 тис. 939 грн та ТОВ «Житомирський молочний завод» – 6 тис. 305 грн. Також за рік він отримав 17 тис. 520 грн пенсії.