USD EUR
42,92 40,00
Новий голова Житомирської РДА провів першу робочу нараду

Новий голова Житомирської РДА провів першу робочу нараду

923

Нового голову Житомирської райдержадміністрації Юрія Денисовця представили 17 лютого. Очільника укрупненого Житомирського району представив голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Новий голова Житомирської РДА провів першу робочу нараду

Як повідомив сайт Житомирської райдержадміністрації, вже 18 лютого новопризначений голова Юрій Денисовець провів першу розширену робочу нараду з працівниками апарату та керівниками структурних підрозділів.

У ході наради відбулося знайомство з колективом, обговорення ключових завдань та шляхів вирішення наявних робочих проблем.

Юрій Денисовець одразу наголосив, що сприймає власне призначення на посаду як великий виклик та випробування, адже попри наявний управлінський досвід специфіка укрупненого Житомирського району вимагає нових підходів та спільної злагодженої та відповідальної праці усього колективу райдержадміністрації.

«Проблем багато, маємо завершити процес реорганізації райдержадміністрації у визначені терміни. На нас покладається завдання щодо виконання усієї роботи, яка виконувалася працівниками ще 10 адміністрацій, які ліквідовуються. Навантаження збільшується в рази. Це наша з вами відповідальність. Ми не повинні поставити під загрозу виконання державних програм, особливо у сфері соціального захисту. Вибору немає, маємо працювати злагоджено, має бути нормальний мікроклімат у колективі, адже для мене командний дух є дуже важливим показником. Це передумова досягнення необхідного результату у роботі. Окрім цього має бути ділова субординація та дотримання правил ділової етики», – підкреслив голова райдержадміністрації.

Серед основних вимог до підлеглих Денисовець виокремив зокрема якісне виконання посадових обов’язків, відповідальність, ініціативу та дисципліну.

Також було наголошено, що структура райдержадміністрації ще буде переглядатися, передусім, – задля вирівнювання рівня навантаження на кожного працівника.

Голова райдержадміністрації дав низку доручень, анонсував проведення щотижневих апаратних нарад та наголосив на необхідності щотижневого звітування про проведену роботу.

Довідково: Юрій Денисовець призначений на посаду голови Житомирської райдержадміністрації розпорядженням Президента України Володимира Зеленського №57/2021-рп від 12 лютого 2021 року.