USD EUR
42,92 39,84

На сесії Чуднівської міської ради депутати ухвалили зміни до бюджету

378

В середу, 31 липня, відбулась чергова шоста сесія Чуднівської міської ради. На сесії були присутні 22 депутата із 26-ти.

Проводила сесію в.о. міського голови Галина Вербельчук.

Загалом, депутати розглянули та прийняли рішення з 50-ти питань, в тому числі про хід виконання Програми економічного та соціального розвитку Чуднівської міської ради за І півріччя 2019 року, про виконання міського бюджету за січень-червень 2019 року, про план роботи міської ради на ІІ півріччя 2019 року.

Внесено зміни до міського бюджету на 2019 рік в частині виділення (перерозподілу) коштів, зокрема: для придбання Чуднівським міським комунальним підприємством екскаватора-навантажувача (1 млн. 80 тис. грн.) та автомобіля ГАЗ-53 (130 тис. грн.), на проведення капітального ремонту Будичанської ЗОШ І-ІІІ ст. (509 тис. грн.), ремонту покрівлі Тютюнниківського будинку культури (60 тис. грн.), ремонту шкільних автобусів (50 тис. грн.), придбання послуг з доступу до Інтернету закладів загальної середньої освіти (668,9 тис. грн.) та шкільних журналів (10 тис. грн.).

Також депутати затвердили акт приймання-передачі цілісного майнового комплексу Чуднівського районного комунального підприємства «Теплокомуненерго» та прийняли у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1475,4 га.

Розглянуто ряд земельних питань на звернення фізичних осіб.

У «різному» депутати міської ради говорили про пошкоджений телекомунікаційний люк біля магазину «Зодіак», облаштування та рух відремонтованою дорогою по вул. Героїв Майдану, заміну котлів у Чуднівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 та Бабушківській ЗОШ І-ІІ ст., перевезення пасажирів на міському та приміських маршрутах.