USD EUR
42,92 39,53
У Чуднові поліцейські з’ясовують обставини ДТП з травмуванням скутериста

У Чуднові поліцейські з’ясовують обставини ДТП з травмуванням скутериста

1 605

У суботу, 18 січня близько 20:15 на перехресті вулиць  Житомирська – Івана Франка у районному центрі сталася дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок ДТП травми отримав керманич двоколісного транспортного засобу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо встановлено, що водій скутера «Альфа», 37-річний місцевий житель, рухаючись вулицею міста, здійснив маневр повороту. У цей час з транспортним засобом зіткнувся автомобіль «ВАЗ 2115» під керуванням 59-річного жителя району, що рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП водій скутера отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення Чуднівської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція вкотре закликає водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Дбайте про справність транспортного засобу.  Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!