USD EUR
42,74 39,37
У Чуднівському районі смертельне ДТП: навантажувач, повертаючи, розтрощив ВАЗ

У Чуднівському районі смертельна ДТП: навантажувач, повертаючи, розтрощив ВАЗ

1 641

У Чуднівському районі Житомирської області 30 вересня автомобіль ВАЗ зіткнувся з навантажувачем. Пасажирка легковика загинула, водія та ще одну пасажирку, 14-річну дівчину, з травмами госпіталізували.

Про це повідомляє сайт Житомир.info з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

Подія сталась 30 вересня, близько 13:20 год., на 38 км автодороги Житомир – Чернівці, у с. Дриглові Чуднівського району.

«Попередньо встановлено, що водій фронтального навантажувача «SDLG L356 FH», 32-річний житель Черкаської області, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснюючи поворот, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21043», під керуванням 26-річного жителя району, який виконував маневр обгону», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП керманич та 14-річна жителька Чуднівщини отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до місцевої лікарні. Ще одна пасажирка ВАЗівки, 38-річна місцева жителька, загинула.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення. Правова кваліфікація – ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області інформують, що рятувальники деблокували загиблу жінку з понівеченої автівки.

«Автомобіль ВАЗ-2104 зіткнувся з навантажувачем «SOLG». Внаслідок пригоди загинула жінка, яка сиділа на передньому сидінні. Водію та ще одному пасажиру (неповнолітній дитині) допомогли вибратися з автівки очевидці події. До прибуття рятувальників з травмами різного характеру їх було доставлено до Чуднівської ЦРЛ. Рятувальники за допомогою підручних засобів деблокували з понівеченого легковика тіло загиблої жінки», – пише пресслужба УДСНС.

Читачі розповіли Житомир.info, що автомобілем ВАЗ їхала сім’я. Люди їхали з Чуднова у смт Ємільчине. Автомобіль врізався у спецтехніку, що задіяна в ремонті дороги.

«Аварія сталася в Дриглові. Їхала сім’я, а там роблять дорогу і стоїть спецтехніка. Хтось повертав, як їхати в село, наліво, а з правої сторони ця техніка, і вони заїхали під кран. Жінка – на смерть, а водій і дитина в тяжкому стані у лікарні», – розповіли читачі.