USD EUR
42,74 39,53
У Чуднівському районі легковик злетів з мостуі впав у провалля

У Чуднівському районі легковик злетів з мостуі впав у провалля

766

6 лютого в селі Кілки Чуднівського району автівка зірвалася з містка і впала в провалля – місцеві жителі кажуть, що це вже не перший такий випадок. Водій, котрим виявся житель Хмельниччини, лишився живим і сам вибрався з авто. Автівку з ями діставали автокраном.

Про це подію повідомляє  Суспільне з посиланням на жителя села Кілки Олександра Лисюка, котрий став свідком ДТП, яка, за його словами, трапилася 6 лютого між 8 та 9 годиною ранку у селі Кілки – на містку біля ставка.

“Перед моїм авто їхав автомобіль марки “Шкода Октавія а5″, водій якого пішов на обгін, однак, вчасно не побачивши повороту дороги, звалився машиною з містка у глибоку яму, обнесену бетоном, – каже Олександр. – Раніше на цьому місці стояв млин, від якого залишилася підземна частина споруди, яка й стала своєрідною пасткою для автомобілістів. Водій самостійно вибрався з автівки. На щастя, він їхав без пасажирів і сам залишився живий”.

У своєму пості в приватній групі “Підслухано Чуднів” у мережі Facebook Олександр Лисюк написав, що це вже не вперше на тому місці трапляються такі ДТП.

“Нещодавно така ж історія трапилася з мікроавтобусом. Дякувати Богу, що всі залишилися живими. Ще у серпні минулого року (2020 року – ред.) жителі села Кілки написали колективне звернення до голови Чуднівської РДА про те, що дорога і місток в селі Кілки не відповідають технічним вимогам для руху транспорту, що є небезпечним, як для водіїв, так і для жителів села Кілки. Однак, крім звичайної відписки, на дане звернення більше нічого зроблено не було”, – пише Олександр.

У Чуднівському районі легковик злетів з мостуі впав у провалля