USD EUR
42,92 39,84
У Чуднівській громаді під колеса авто потрапив велосипедист: потерпілий помер в лікарні

У Чуднівській громаді під колеса авто потрапив велосипедист: потерпілий помер в лікарні

4 840

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 грудня близько 10:50 на автодорозі Житомир – Чернівці в с. Дубищі Чуднівської громади. Велосипедист від отриманих травм помер у лікарні, повідомили в поліції.

Попередньо, водій автомобіля «Hyundai», 21-річний житель Краснопільської громади, обганяючи у селі попутний автомобіль, допустив наїзд на велосипедиста, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП 73-річний місцевий житель отримав травми та був госпіталізований. На жаль, через кілька годин чоловік помер в лікарні.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, поліцейські встановлюють всі обставини та причини, що призвели до ДТП.

Поліція закликає учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки. Водіям автомобілів правоохоронці нагадують: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху. Виконуючи будь-який маневр, переконайтесь, що це буде безпечно для вас, ваших пасажирів та інших учасників дорожнього руху.