USD EUR
42,92 39,84
Згодом фахівці судово-медичного бюро підтвердили, що смерть 58-річного чоловіка настала внаслідок травм голови та тіла.

Поліція затримала жителя Коростишева за підозрою у смертельному травмуванні батька

486

До відділу поліції №2 у м. Коростишеві надійшло повідомлення про смерть місцевого жителя в одному з приватних будинків. За висновком експертів причиною загибелі стали множинні травми. Поліцейські затримали 34-річного сина чоловіка, який, попередньо, побив батька під час спільного розпиття спиртного. Нині триває досудове розслідування, – повідомляють в поліції Житомирської області.

До поліції зателефонувала місцева жителька та розповіла, що її сусід повідомив про смерть батька, якому нібито стало зле. Однак чоловік має на обличчі ознаки побиття.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.  У будинку, де перебував померлий, був безлад. Уже під час зовнішнього огляду на тілі були зафіксовані тілесні ушкодження. Згодом фахівці судово-медичного бюро підтвердили, що смерть 58-річного чоловіка настала внаслідок травм голови та тіла.

Поліцейські з’ясували, що кілька годин тому загиблий разом з сином вживали спиртне в будинку знайомого. Попередньо, там між ними виник конфлікт, під час якого 34-річний чоловік побив батька. Згодом він там і помер.

За таких обставин поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. 13 грудня судом чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нині триває подальше досудове розслідування.

Законодавством умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.