USD EUR
42,92 39,53
Поліцейські встановили особу підозрюваного у смертельному травмуванні велосипедиста у Чуднові

Поліцейські встановили особу підозрюваного у смертельному травмуванні велосипедиста у Чуднові

2 047

6 грудня увечері на одній з вулиць райцентру водій авто у ДТП збив велосипедиста та з місця події утік, про це 7 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

На території кількох сусідніх районів області було введено спеціальні поліцейські заходи для встановлення та затримання керманича транспортного засобу. Наразі підозрюваний встановлений, а усі матеріали  передані до ДБР та прокуратури, оскільки він є працівником місцевого відділення поліції.

Встановлено, що близько 20:45 по вул. Соборній у м. Чуднові водій автомобіля “Фольксваген Транспортер” здійснив наїзд на  велосипедиста та, не зупиняючись, поїхав геть.

Від отриманих травм потерпілий, як з’ясувалось 64-річний житель с. Короченки, загинув.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. На місці події зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.




Для встановлення особи водія транспортного засобу проводились спеціальні поліцейські заходи. У ході опрацювання зібраної на місці події, а також отриманої з камер відеоспостереження інформації вдалось встановити транспортний засіб-учасник ДТП. У подальшому з’ясовано особу підозрюваного, який використовує цей автомобіль. Ним виявився 35-річний житель с. Дубище Чуднівського району, працівник місцевого відділення поліції.

Нині він дає свідчення слідчим, а від виконання службових обов’язків відсторонений. Усі зібрані матеріали передаються до Територіального управління ДБР для подальшого розслідування.

Позиція керівництва Головного Управління Нацполіції в області щодо вказаної події – принципова та безальтернативна: за вчинений злочин кожен відповідає відповідно до закону. Ніяких індулігенцій або привілеїв не має жодна особа незалежно від рангів чи посад.