USD EUR
42,74 39,84
ПОДІЇ Під час пожежі в оселі дзвінок врятував життя господарю селища Іванопіль

Під час пожежі в оселі дзвінок врятував життя господарю селища Іванопіль

1 172

14 січня о 02:15 до рятувальників зателефонував мешканець селища Іванопіль Чуднівського району та повідомив про пожежу в його приватному будинку, про це 14 січня повідомило Управління ДСНС України в Житомирській області. По прибуттю фахівців 34-го Державного пожежно-рятувального поста вогнем були охоплені прибудовані до шлакоблочної оселі дерев’яні піднавіс та веранда. Вже о 02:36 рятувальники локалізували пожежу та о 03:00 ліквідували. Їм вдалося не допустити поширення полум’я на покрівлю та в середину будинку. Вогнем знищені веранда та піднавіс.

За словами 59-річного господаря, він прокинувся від того, що спрацював вхідний дзвінок. У той момент у будинку вже було повно диму. Чоловік швидко вибіг на двір та одразу повідомив на «101».

За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок короткого замкнення електромережі. Остаточна причина наразі встановлюється.

Крім того, цієї ночі рятувальники ліквідували ще одну пожежу в приватній оселі. Будинок розташований в селі Очеретянки Пулинського району. На момент приїзду пожежно-рятувального підрозділу палали веранда, перекриття над кухнею та майже весь дах. Господарів на місці події не було. За 2,5 години вогнеборці ліквідували пожежу та не дали вогню поширитися у приміщення будинку. Усі обставини надзвичайної події наразі з’ясовуються.