USD EUR
42,92 40,00
На Чуднівщині протягом чотирьох днів унаслідок пожеж загинули двоє людей

На Чуднівщині протягом чотирьох днів унаслідок пожеж загинули двоє людей

658

Про обидві події повідомляє управління ДСНС України в Житомирській області.

Перша трагедія сталася в смт Великі Коровинці Чуднівського району 14 січня. Пізно ввечері жінка помітила в сусідньому будинку іскріння шиферу та викликала рятувальників.

По прибуттю вогнеборців було встановлено, що горить дім на двох господарів. Покрівля однієї з осель була повністю охоплена полум’ям, у помешканні спостерігалось густе задимлення. Під час проведення розвідки всередині оселі біля вікна кімнати на підлозі виявили бездиханне тіло 60-річного чоловіка.

Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 36 кв. м покрівлі житлового будинку та майно в помешканні. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на суміжну оселю, що збудована під одним дахом. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Другий випадок трапився вранці 17 січня у с. Троща Чуднівського району.

В оселі спостерігалося щільне задимлення. Рятувальники виявили в місці прогорілого ліжка, яке стояло впритул до стінки печі, обвуглене тіло загиблого 60-річного чоловіка. Вогонь устиг знищити майно у двох житлових кімнатах та пошкодити перекриття.

За попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.