USD EUR
42,74 39,37

Як у Чуднові з розмахом святкували День Конституції та День молоді: фоторепортаж

776

У понеділок, 28 червня на Замковій площі Чуднова відбулись урочистості та святковий концерт, присвячені 25-ій річниці Конституції України та Дню молоді.

Гарний настрій чуднівчанам та гостям міста цього дня дарували виступи кращих аматорських колективів та вокалістів громади. З нагоди свята о організували Молодіжний мистецький фестиваль «На музичних хвилях Тетерева», парад «Випускник – 2021», вальс випускників, нагородження, вручення солодких подарунків і представлення новоутвореної Чуднівської Молодіжної ради.

З вітальними словами до присутніх звернулася заступник міського голови Ірина Кухар. Депутат обласної ради Ігор Лукашенко привітав усіх зі святом та вручив солодкі подарунки учасникам заходу.

Поліціянти спільно з рятівниками організували «Безпекове містечко». Усі бажаючі мали можливість оглянути спеціальні службові автомобілі та спеціалізовані засоби. 

На площі для відпочиваючих працювали виїзна торгівля та розваги для дітей.

Особливим подарунком для нашої молоді стала святкова вечірка «Open air» з DJ MORKOVIN та радіоведучою Анастасією Галицькою. Розіграші призів та багато гучної музики – для учасників вечірки від генерального спонсора свята – депутата обласної ради Ігоря Ходака.

Свято завершилось святковим феєрверком та позитивними емоціями, які переповнювали усіх, хто брав у ньому участь.