USD EUR
42,92 39,84

Двоє молодих чоловіків обікрали будинок на Чуднівщині

480

Двоє непрацюючих жителів Чуднівського району були викриті в обкраданні батьківського будинку місцевої пенсіонерки. За вчинене молодикам може загрожувати кількарічне ув’язнення.

6 червня до Чуднівського відділення поліції звернулася 62-річна жителька с. Малої Волиці. Жінка розповіла, що хтось в останні два тижні похазяйнував у будинку її покійної матері.

Уже на місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що  злодії потрапили до приміщення, зірвавши навісні замки на дверях. Звідти винесли пилосос, алюмінієвий посуд та ще низку господарських речей.

Провівши необхідні першочергові заходи, поліцейські викрили у злочині двох чоловіків з числа місцевих жителів.

– Це молодики віком 18-ти та 23-х років. Обидва ніде не працюють. Викрадені з будинку пенсіонерки речі у них вилучені, – повідомив начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

За словами затриманих, вони потрапили до замкненого будинку уночі, сподіваючись на легку здобич. Викрадені речі заховали у підсобному приміщенні за місцем проживання одного з них.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні діяння караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області