USD EUR
42,74 39,84
Чуднівські поліціянтиі затримали чоловіка, який віз «нелегальні» колоди

Чуднівські поліціянти затримали чоловіка, який віз «нелегальні» колоди

2 115

У Чуднові правоохоронці зупинили вантажівку з деревиною, водій якої не надав жодних документів, що підтверджували б її походження та законність перевезення. Розпочато досудове розслідування. Про подію повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

6 жовтня на одній з вулиць Чуднова інспектори сектору реагування місцевого відділення поліції зупинили для перевірки автомобіль ЗІЛ-130 під керуванням 51-річного жителя району.

Під час огляду в кузові виявили дубові та ясеневі колоди загальним об’ємом близько 5м3. Як з’ясувалось, водій не мав жодних документів, що підтверджували б легальність походження та перевезення лісопродукції. Відтак автомобіль з вантажем вилучили.

Триває з’ясування всіх обставини  у рамках досудового розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.