USD EUR
45,87 41,32
Перспектива навчання у закладах вищої освіти МВС

Перспектива навчання у закладах вищої освіти МВС

310

Охочі здобути професію у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, мають зареєструватися на спеціальному вебпорталі osvita.np.gov.ua.

Відбір кандидатів на навчання передбачає етапи реєстрації (заповнення анкети), надання пакета документів, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки (у навчальному закладі), спеціальну перевірку та оформлення особової справи.

Перед заповненням електронної анкети необхідно ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції на офіційному вебсайті відповідного закладу вищої освіти, а також визначитися із навчальним закладом, в якому бажаєте навчатися, за якою спеціальністю та спеціалізацією.

Зверніть увагу: для заповнення анкети кандидат на навчання повинен мати особисту електронну поштову скриньку (поштові скриньки з російськими доменами не розглядаються), через яку здійснюватиметься активація анкети та будуть надсилатися повідомлення про проходження етапів відбору.

Нині у навчальних закладах МВС проводиться підготовка фахівців освітнього ступеня «бакалавр» для Національної поліції (денна форма) за спеціалізаціями: кримінальна поліція, стратегічні розслідування, досудове розслідування, превентивна діяльність, кібербезпека, психолог, оперативна служба, експерт-криміналіст, боротьба з наркозлочинністю, облікова аналітика, протидія торгівлі людьми, інформаційні системи та технології, ювенальна превенція. Дізнатися про навчальні заклади МВС, відвідати їх офіційні вебсторінки, переглянути презентації тощо можна на Порталі для кандидатів на навчання.

Отримати консультацію з питань вступу можна також в Управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Житомирській області за телефонами (0412) 40-73-41, (067)412-62-28 або надіславши листа на електронну скриньку konkurs-police.zt@ukr.net