USD EUR
45,87 41,32
Перемоги чуднівчан у виставці-конкурсі “Знай і люби свій край”

Перемоги чуднівчан у виставці-конкурсі “Знай і люби свій край”

189

Вихованці Чуднівського міського будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь в обласній виставці-конкурсу “Знай і люби свій край”, де було представлено 146 робіт. Це – художні та декоративні вироби, що відтворюють красу рідного краю, думки про мир, висвітлюють національне надбання та традиції Поліського краю. 

Роботи учасники виконували у різних жанрах та техніках з використанням матеріалів, відповідно до обраної номінації: художня вишивка, вироби із шкіри, бісероплетіння, вироби з пластиліну (тіста), вироби із соломи та лози, ізонитка, художнє різьблення по дереву, декоративний розпис, гончарство та художня кераміка, в’язання спицями (гачком), народна лялька, художнє плетіння та ткацтво, витинанка, оригамі, паперопластика. 

При оцінюванні члени журі враховували ідею автора, її втілення, естетичність та якість виконання, оригінальність, трудомісткість виробу та його доцільність при використанні.

За результатами конкурсу:

  • Дарина Кидисюк стала абсолютним переможцем в номінації «Декоративний розпис» (керівник гуртка – Світлана Володимирівна Бугайчук);
  • Олена Приходченко стала абсолютним переможцем в номінації «Бісероплетіння» (керівник гуртка – Ярослава Леонідівна Кравчук);
  • Олександра Циплухіна посіла ІІІ місце в номінації «Оригамі» (керівник гуртка – Ярослава Леонідівна Кравчук).