USD EUR
42,92 39,84
Чуднівська громада отримала новий шкільний автобус

Чуднівська громада отримала новий шкільний автобус

751

У Житомирі 8 грудня, відбулось урочисте вручення 16-ти нових шкільних автобусів для навчальних закладів територіальних громад та районів Житомирщини.

У рамках державної Програми «Шкільний автобус» за кошти державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету (70/30) новий автобус придбано і для навчальних закладів Чуднівської громади.

Ключі від нового шкільного автобуса для Чуднівської ОТГ голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко передав голові Чуднівської міської ради Віталію Войтку.

«Ми попросили експертів з експертного центру МВС, вони повністю пропрацювали ці автобуси. Ми не ставили під сумніви, але все-таки зобов’язання перед дітьми і безпека дітей, тому подивилися, і все відповідає тим нормам ДСТУ. Автобуси поставлені саме в тій комплектації, в якій повинні були бути поставлені, немає жодних проблем, і сьогодні вони роз’їжджаються вже по ОТГ», – додає голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Нові автобуси передали Іршанській, Новоборівські, Городницькій, Чоповицькій, Станишівській, Ємільчинській, Любарській, Словечанській, Овруцькій, Радомишльській, Глибочицькій, Оліївській, Вчорайшенській, Чуднівській територіальним громадам та Романівському району.