USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: відбувся Олімпійський тиждень у школах

Чуднівщина: відбувся Олімпійський тиждень у школах

334

8 – 16 вересня в усіх 14 закладах загальної середньої освіти Чуднівської громади відбувся Олімпійський тиждень. Розпочався він традиційно проведенням Олімпійського уроку, на якому учасники ознайомилися з історією Олімпійських ігор, досягненнями українських спортсменів у різних  видах спорту, успіхами школярів громади на змаганнях різних рівнів та спортсменами Чуднівщини, повідомляють в Чуднівській міській раді.

В заходах  Олімпійського тижня взяли участь не тільки вчителі фізичної культури та школярі, а й   класні керівники, вчителі–предметники, дирекції закладів освіти, батьки учнів та громадськість.  

Відбулися змагання  з  міні  футболу та  волейболу, шашок, «Веселі  старти» для  молодших  школярів, спортивні  естафети, вікторини «Ми зі спортом дружимо» та «Знавці  спорту», конкурси малюнків та  стінгазет, виховні години та бесіди на спортивну тематику, флешмоби та квести, конкурси на кращу  фізкультхвилинку на уроці тощо.

З творчістю до проведення Олімпійського тижня підійшли у Вакуленчуківській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де  учасникам запропонували активні і цікаві  форми роботи, спрямовані на залучення  школярів до  занять  спортом: відео огляд «Спортивна родина», інтегрований урок «Брейн-ринг»,  англійською мовою «Olympic Games», «нейропсихологічна гра» – креативна  фізкультхвилинка, творча майстерня «Спорт- сила, краса і здоров’я».