USD EUR
45,87 41,32
На потреби ЗСУ буде спрямовано 1,2 млн грн з бюджету Чуднівської громади

На потреби ЗСУ спрямують 1,2 млн грн з бюджету Чуднівської громади

244

На 38 сесії Чуднівської міської ради внесено зміни до бюджету громади. Йдеться про отримання міжбюджетних трансфертів, спрямуваня вільних залишків коштів та перевиконання дохідної частини бюджету, зокрема:

  • 1,27 млн грн на підтримку сил безпеки;
  • 3,8 млн грн на освіту;
  • 1,5 млн грн соціальний захист населення;
  • 1,75 млн грн на будівництво фортифікаційних споруд;
  • 2,8 млн грн отримають комунальні підприємства громади;
  • 1,18 млн грн на підтримку військових формувань.


З початку цього року із бюджету громади профінансовано більше 6 мільйонів гривень на підтримку військових за їхніми зверненнями.
Також депутати підтримали внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чуднівської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердили в новій редакції Статути комунального некомерційного підприємства «Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чуднівської міської ради Житомирської області та комунального підприємства «Благоустрій» Чуднівської міської ради.

Прийняті рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та встановлення   ставок  та   пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Ухвалили рішення про затвердження Віктора Чорного на посаду старости Вакуленчуківського округу.
Також надали дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради на отримання кредиту для реалізації проєкту НКПВУ “Капітальний ремонт стаціонарного корпусу КНП “Чуднівська лікарня”.

Розглянуто ряд рішень, що стосуються земельних відносин та інші.
Загалом розглянуто 135 питань, які стосуються життєдіяльності громади.

Детальніше з результатами поіменного голосування та рішеннями 38 сесії Чуднівської міської ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному вебсайті громади у розділі «Офіційні документи». Рішення сесії будуть оприлюднені у визначені чинним законодавством терміни.