USD EUR
42,74 39,68
Мінмолодьспорт запускає конкурс для громадських організацій

Мінмолодьспорт запускає конкурс для громадських організацій

171

На виконання Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 р. № 673 (зі змінами), та відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (зі змінами), з метою реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та надання підтримки громадським організаціям у 2024 році для реалізації проектів національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорт запускає конкурс для громадських організацій, які хочуть реазіловувати проєкти з патріотичного виховання.

Якщо ви маєте ідею, як зробити Україну ще кращою і міцнішою, подавайте свою заявку! Можна отримати до 600 тис. грн на реалізацію вашого проєкту.

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

  1. Збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.
  2. Формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).
  3. Популяризація та збереження культурної спадщини і культурних цінностей України.
  4. Підвищення рівня знань про видатних осіб українського державотворення, борців за незалежність України.

Цьогоріч на конкурс виділено 9 млн грн.

Щоб подати заявку, перейдіть за цим посиланням https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/.

Поспішайте, термін подачі до 23:00, 5 лютого 2024 року.