USD EUR
42,92 39,84
На Чуднівщині для ювілярів-довгожителів влаштували свято

На Чуднівщині для ювілярів-довгожителів влаштували свято

1 467

Уже стало традицією кожен рік вшановувати ювілярів-довгожителів у селі Тютюнники. Ось і в цьому році 20 вересня в приміщенні місцевого Будинку культури відбулося свято під назвою «Літа… Літа… чом ви не журавлі?»

На захід були запрошені жителі громади, яким цього року виповнюється 90, 85, 80, 70 років. Ювілярів прийшли вітати друзі, рідні, односельці.

До ювілярів з вітаннями звернулися начальник відділу культури молоді та спорту Чуднівського міськради Світлана Захарченко, депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак, виконуючий обов’язки старости Микола Михайлюк, представники партії «Наш Край» Віталій Войтко та Віктор Рижук. Ювілярів нагородили не тільки теплими словами, е й цінними подарунками, квітами та музичними вітаннями від аматорів сцени.

Спонсорами свята виступили генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09»Ігор Ходак та директор ТОВ «Агро-Сервіс» Андрій Яковчук. Судячи з того, що ювіляри, глядачі та гості залишали святкову залу у піднесеному настрої, свято вдалося. Ювіляри та їхні рідні щиро вдячні організаторам дійства, а саме директору БК, депутату Чуднівської міськради Миколі Маслюківському та місцевій активістці Галині Кидисюк.