USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: здобутки на фестивалі «Великодні дзвони 2023»

Чуднівщина: здобутки на фестивалі «Великодні дзвони 2023»

469

У Житомирі відбувся XVІ обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони 2023». Організатор конкурсу – Житомирський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Чуднівську громаду представляли учасники хореографічного та вокальних гуртків Чуднівського міського будинку культури та В.Коровинецького селищного будинку культури. Вже під час реєстрації було зрозуміло, що конкуренція буде великою, адже охочих позмагатись було дуже багато, повідомили у Чуднівському міському будинку культури.

Конкурсанти з Чуднівщини показали гарні результати з вокалу та хореографії і манеру триматися на сцені. Ніжний спів Кучерук Софії (кер. Тимофєєва К.), виконання пісні під власний акомпанемент Ніколайченко Катерини (кер. Бурковський Ю.), передача образу у хореографічній постановці “Ніколи знову” колективом “Чотири стихії”(кер. Ярошевич В.) були відмічені і журі і глядачами. Як результат, додому повернулися з трьома Дипломами. Вітаємо наших талановитих дівчаток. Дякуємо керівникам колективів за працю. Дякуємо батькам за Вашу підтримку і розуміння.