USD EUR
42,92 40,00
За тяжке травмування дитини у ДТП водійка постане перед судом: чуднівські поліцейські завершили досудове розслідування

За тяжке травмування дитини у ДТП водійка постане перед судом: чуднівські поліцейські завершили досудове розслідування

1 917

До суду скеровано обвинувальний акт відносно 42-річної жительки Київщини. Жінка, керуючи автомобілем, скоїла наїзд на малолітню дівчинку, при цьому тяжко травмувавши дитину. За вчинене їй загрожує ув’язнення, повідомили в поліції.

Наприкінці липня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селищі Биківці Романівської громади.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 5 (м. Чуднів) Житомирського районного управління.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що тоді ще 41-річна водійка автомобіля «Mersedes-Benz», уранці рухаючись по автодорозі «Сарнівка-Биківка», здійснила наїзд на 12-річну дівчинку, яка йшла по краю проїжджої частини у попутному напрямку.

У результаті автопригоди дитина отримала численні травми та була госпіталізована до лікарні. За висновками експертів спричинені їй тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Відтак слідчі відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського районного управління повідомили 42-річній водійці про підозру в учинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт відносно жінки було скеровано до суду.

За чинним законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.