USD EUR
46,51 41,67
Волонтери йдуть обороняти країну і стають воїнами. Наш обов'язок - підтримувати їх

Волонтери йдуть обороняти країну і стають воїнами. Наш обов’язок – підтримувати їх

305

Представники Бердичівського осередку  Волонтерського штабу “Українська команда” з гордістю розповідають про свого  колегу і однодумця, який зараз – військовий з позивним “Чемпіон”.

– «Чемпіон» воює: нищить ворога на Авдіївському напрямку. Додому вдалося вирватися на кілька днів. До домівки насилу дістався: авто вкрай потребувало ремонту – ходова вже ледь дихала, – розповідає очільник Бердичівського осередку “Української команди” Роман Левицький. 

Цього разу волонтери знайшли можливість і відремонтували авто Захисника. Насамперед дякують майстрам “Лада-Сервіс” й особисто Дмитру Богодвіду: надали знижки на деталі. Аби відремонтувати автівку, механіки працювали майже цілодобово і за добу на лінію фронту вирушив оновлений та надійно відремонтований  автомобіль.

“Чемпіона” – чекають вдома, адже після Перемоги буде чимало планів. 

Реалізація відразу кількох соціальних проектів та підтримка  воїнів – це те, що постійно реалізовують представники Бердичівського осередку Волонтерського штабу “Українська команда”. 

Нещодавно  волонтери зібрали та передали у військовий шпиталь понад 150 кг свіжих ягід  а також втретє стали донорами крові.