USD EUR
42,55 40,00
Великокоровинецький ліцей: на благодійному ярмарку зібрали 34 тис грн для ЗСУ

Великокоровинецький ліцей: на благодійному ярмарку зібрали 34 тис грн для ЗСУ

256

17 березня у Великокоровинецькому ліцеї відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України.

Ідея організації ярмарку належить лідерам учнівського самоврядування, а учні ліцею підтримали цю ініціативу. Про це повідомили в адміністрації освітнього закладу.

Доброчинна подія об’єднала учнів, батьків, учителів та працівників ліцею, дитячого садочку, приватних підприємців, жителів та гостей селища. Також кошти у фонд благодійного ярмарку надали ФГ «Хавест», ТОВ «Поділля Агропродукт». Один із магазинів селища надав не тільки кошти, а й продукцію для реалізації на ярмарку учнями ліцею.

Торти, пляцки, кекси, тістечка, желе, вафлі, цукерки, пироги та інша домашня випічка, компоти, соки, чай та кава – чого тільки не було на столах! Продавали вироби, зроблені власноруч, кімнатні рослини, цибулини квітів, мед, варення, молоко, березовий сік та багато іншого. Свої вироби представила майстриня декоративної творчості.

Вихованці вокального гуртка виконали пісню, також на ярмарку лунав спів під гітару. Було проведено лотерею.

Учні, батьки, вчителі, гості, які брали участь у ярмарку, не лише намагалися вразити оригінальністю та творчим підходом, а й зібрати якомога більше коштів для потреб ЗСУ. Спільними зусиллями було зібрано 34 тисячі 200 гривень. Про використання коштів буде відзвітовано згодом.

“Ми тішимося, що вдалося об’єднати наші зусилля і спрямувати їх на потрібну справу. Наші захисники та захисниці борються за Україну на фронті, а ми маємо підтримувати їх в тилу. Тож висловлюємо щиру вдячність усім-усім за активність, ініціативність, підтримку та допомогу . Наша сила в єдності! Вірмо в ЗСУ! Наближаймо перемогу разом!”, – йдеться в повідомленні.