USD EUR
42,74 39,84
Вакуленчук: шиють адаптивний одяг для поранених

Вакуленчук: шиють адаптивний одяг для поранених

73

У Вакуленчуківському старостинському округу майстрині шиють адаптивний одяг для поранених українських захисників. Дорогі друзі, хочемо висловити щирі слова подяки всім, хто долучився до збору коштів на пошиття адаптивного одягу для військових. Про це повідомили у Чуднівській міській раді.

Частина пошитого одягу вже передана нашим військовим у шпиталі міст Дніпро, Бердичів та Житомир, на який чекали з нетерпінням наші захисники. Безмежна подяка працелюбному й невтомному колективу швейного цеху селища Вакуленчук за організовану та злагоджену працю! Спільними зусиллями жителів селища було зібрано на пошиття одягу 50 000 гривень.

У Вакуленчуківській гімназії учні, батьки та педагогічний колектив провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Долучилися до збору коштів працівники Вакуленчуківського закладу дошкільної освіти “Берізка”.

Хочемо висловити вдячність всім, хто долучився до збору коштів на підтримку наших захисників. Вся громада пишається вами, особливо дітьми та їхніми дорослими вчинками!