USD EUR
42,92 39,84
Вакуленчук: перевірка благоустрою території

Вакуленчук: перевірка благоустрою території

130

13.02.2024 року інспектором з благоустрою Чуднівської міської ради Віталієм Гайдашом та поліцейским офіцером громади Ігорем Нестеровським, з метою здійснення контролю за дотриманням законодавства  і профілактики правопорушень у сфері благоустрою, проведено спільну перевірку стану благоустрою території смт. Вакуленчук Вакуленчуківського старостинського округу Чуднівської міської територіальної громади.

За результатами перевірки, по відношенню до осіб, винних у порушенні обмежень діючих при використанні об’єктів благоустрою (зокрема в частині заборони випасання свійської птиці у не відведених для цього місцях), винесено приписи на усунення виявлених порушень та складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні жителі та гості громади!

Просимо вас неухильно дотримуватися правил благоустрою і не порушувати права і законні інтереси інших суб’єктів благоустрою населених пунктів. Нагадуємо, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності: 50 – 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.